Winnipeg Jetsille oli käymässä kylmät viime yönä NHL:ssä. Joukkue oli jo 4-0 tappiolla New Jersey Devilsiä vastaan toisen erän lopulla.

Kanadalaisseura sai kuitenkin toisen erän viimeisillä sekunneilla aikaiseksi kavennusmaalin. Kolmannessa erässä Winnipeg taisteli ottelun tasoihin kolmella maalilla. Voitto irtosi lopulta rankkareilla.

Winnipegin suomalaiskaksikko Patrik Laine ja Ville Heinola pääsivät kumpikin ottelussa tehopisteille. Laine syötti joukkueensa kolmannen maalin. Hän pääsi myös kokeilemaan rankkaria, mutta epäonnistui.

Tulokaspuolustaja Ville Heinola puolestaan antoi syötön joukkueensa 4-4 tasoitusmaaliin. Kumpikin suomalainen on nyt tehnyt kauden ensimmäisissä kahdessa ottelussa tehot 0+2. Näin ollen kummallakin on myös orastava kahden ottelun pisteputki.