Valmentaja paljasti: Miro Heiskanen hankkinut tuntuvasti lisää lihasmassaa – ”Auttaa voittamaan enemmän kaksinkamppailuja”

© Kuva: Getty Images

Dallas Stars-luotsi Jim Montgomery vaikuttaa uuden NHL-kauden alla luottavaiselta hienon tulokassesongin pelanneeseen Miro Heiskaseen.

– Hän on tehnyt suurimman osan työstä jään ulkopuolella. Hänellä on kahdeksan paunaa (reilut kolme ja puoli kiloa) lisää lihasmassaa, mikä auttaa häntä voittamaan kaukalossa enemmän kaksinkamppailuja, Montgomery kertoo Starsin nettisivulla.

Pääpiiskurin mukaan 20-vuotiaan suomalaisen pelin kehittämisessä on kyse enää pienestä hienosäädöstä.

– Hän on niin hyvä käyttämään mailaansa puolustuspäässä ja välillä hän luottaa siihen liikaa ja jättää käyttämättä luistelutaitoaan, Montgomery avaa.

Heiskanen pelasi viime sesongillaan suuren osan kautta kakkosparissa Roman Polakin kanssa, mutta Montgomery vihjaa, että asiaan saattaa tulla muutoksia. Varsinkin kokeneen Andrej Sekeran tulo avannee luotsille uusia mahdollisuuksia.

– Meillä on paljon enemmän vaihtoehtoja ja uskon että parit elävät runsaasti riippuen vastustajasta. Jos pelaamme nopeaa joukkuetta vastaan saattavat parit olla erilaisia kuin raskastekoista ryhmää vastaan, Montgomery painottaa.

Stars aloittaa NHL-kautensa varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa viime kauden Stanley Cup-finalisti Boston Bruinsia vastaan.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.