Liiga
TPS – Lukko
Perjantai 04.10. klo 18:30

Perjantaina Liigassa koetaan länsirannikon hegemoniaottelu, kun Rauman Lukko saapuu Turkuun TPS:n vieraaksi. Molemmilla on takanaan viikkopeli, joissa TPS hävisi Jukureille vieraissa 2-1 ja Lukko haki HPK:lta pisteet lukemin 1-2. Melko tasaisissa merkeissä mennään myös tähän otteluun, mutta vedonlyönnillinen tulokulma toki löytyy.

TPS:n peli ei ole luvalla sanoen näyttänyt kovin hääviltä. Kolmesta viime ottelusta on saldona nöyryytys kotona Tapparaa vastaan, pelitapahtumien vastainen voitto Ässistä ja viikolla kuitattu vierastappio Jukureille sangen kehnon esityksen jälkeen. Rohkenisin jopa väittää, että TPS ei ole tällä hetkellä sarjasijoituksensa väärti. Kalle Kaskisella ja joukkueella riittää todella paljon parannettavaa.

Pekka Virralla ja Lukolla tilanne näyttää paremmalta. Joukkue on saanut puolustuspelin mukavaan kuosiin ja vaikkei hyökkäys mikään tappotehokas olekaan, Lukolla on tasainen ja suhteellisen iskukykyinen joukkue. Virta on vanha kettu ja osaa kyllä peluuttaa joukkuettaan viisaasti. Maalissa kakkosvahtina aloittanut Lassi Lehtinen on osoittanut erittäin hyviä otteita. Sanalla sanoen pidän Lukkoa tällä hetkellä parempana joukkueena kuin Tepsiä.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä kertoimilla lähden vieraiden matkaan. TPS on minulle tällä hetkellä maistuva vastapelijoukkue ja en pidä sitä suosikkina edes kotonaan Lukkoa vastaan. Vetosuositus on Lukko voittaa ottelun (sis. jatkoaika ja rangaistulaukaukset) kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO