© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Sport: Onko Sportista voittoputken katkaisijaksi?

Liiga
Tappara – Sport
Torstai 03.10. klo 18:30

Liigaa tahkotaan tällä viikolla myös torstaina ja nostan illan tipsimatsiksi Tapparan ja Sportin välisen voimainkoitoksen. Joukkueet löytyvät tällä hetkellä eri puolilta sarjataulukkoa: Tappara on julman alkukautensa ansiosta ylivoimaisessa johdossa, kun taas Sport on tällä hetkellä viimeistä edellisenä. Pistepörssin kärkipaikkoja miehittävä Tappara on ottelussa suuri suosikki, mutta Liigassa asenteen on oltava aina kunnossa – helppoihin otteluihin ei saa tuudittautua.

Tapparan voittoputki on todella kova suoritus, sillä aina Jukka Rautakorven joukkueet eivät juhli heti kauden alussa. Lauantaina voitto HIFK:n vieraana oli tiukassa, sillä puolustus ei ollut kaikkein varmimmillaan ja tasaviisikoin Tappara ei tehnyt yhtään maalia. Maalissa Michael Garteig pomputteli aika ajoin, mutta HIFK ei saanut paikoistaan namua sisään kuin kerran. Mutta yhtä kaikki voitto oli arvokas, eikä Nordikselta ikinä pisteet ole herkässä.

Sport pääsi perjantaina juhlimaan Lahdessa, kun Pelicans ei ollut pelipäällä. Lauantaina kotona tuli arki vastaan, kun JYP käänsi ottelun nimiinsä – kolme maalia reilussa minuutissa päätöserän loppupuolella masensi vaasalaiset täysin. Alkukausi on vahvistanut ennakkoarvion, jonka mukaan Sportin normitaso riittää jonnekin sijoille 11-15.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä viikolla Tapparalla ei ole ns. profiilipelejä kärkivastustajia vastaan, vaan Sportin jälkeen kylään tulee Jukurit lauantaina. Mitään erityistä säästeltävää siis ei tässä pelissä ole, vaan odotan Rautakorven soturien tulevan päälle täysillä. Tasoeroa joukkueilla on reippaahkosti. Vetosuositus on Tasoitusveto, Tappara -1.5 kertoimella 1,71. Vähintään kahden maalin voitolla siis ollaan lunastuksessa kiinni.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.