Liiga
Tappara – Ilves
Perjantai 25.10. klo 18:30

Liigan toinen nosto otetaan Tampereen paikallispelistä: Hakametsässä kohtaavat Tappara ja Ilves. Kyseessä on kauden toinen Tampereen derby: ensimmäisen kohtaamisen syyskuussa voitti Tappara lukemin 4-5. Tapparan alkukausi on ollut yhtä jatkuvaa ilottelua, kun Ilves puolestaan käväisi pohjamudissa raskaimman kautta ja joutui turvautumaan valmentajanvaihtoon. Peli-ilme on lähtenyt sen jälkeen korjaantumaan, mutta riittääkö se kivikovaa Tapparaa vastaan?

Tappara kirjasi keskiviikkona Liigan uuden ennätyksen: joukkue on kerännyt pisteitä kaikista tähän asti pelaamistaan 15 ottelusta. Tapparan tehokkuudesta kertoo, että joukkueella on tälläkin hetkellä kuusi pelaajaa tehotilaston kärkikymmenikössä. Kärjessä on Kristian Kuusela 20 tehopisteellään. Keskiviikkona Tappara aloitti Sportia vastaan terävästi, mutta lopulta tarvitsi puolivillaisen esityksen jälkeen jatkoajan saadakseen ottelusta voiton. Joukkue sai hyvän muistutuksen, ettei Liigassa voi ikinä suoristaa selkäänsä kesken pelin.

Ilves on Jouko Myrrän alaisuudessa saanut katastrofaalisen puolustuksensa jonkunlaiseen kuosiin. Ilveksellä on ollut lähes viikko aikaa valmistautua paikallispeliin, sillä lauantainen jatkoaikatappio Lukolle on tupsukorvien edellinen peli. Ilves olisi tästä pelistä ansainnut täyden pistepotin pelitapahtumien valossa. Ilves on tällä hetkellä ehdottomasti sarjasijoitustaan parempi joukkue, mutta edelleen joukkueelta vaaditaan tasonnostoa, jotta se pystyisi illasta toiseen haastamaan liigan kärkijoukkueet.

Lyö vetoa ottelusta:

Tapparan huono kenraali ei sotke isoa kuvaa – kirvesrinnat ovat Tampereen joukkueista kiistatta vahvempi ja laajempi kokonaisuus. Vetosuositus menee tämän väitteen mukaan: Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,04.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO