Liiga
Sport – HPK
Tiistai 29.10. klo 18:30

Liigan toinen tiistaipeli on sarjassa perää pitävän Sportin ja viime kauden hallitsevan mestarin HPK:n välinen koitos. Sport painiskelee vakavien pelillisten ongelmien kanssa ja kannattajien vati alkaa olla kovaa vauhtia täyttymässä. HPK:ssa kipuillaan edelleen mestaruuden jälkeistä avainpelaajien menetystä – uudelleenrakennus vie aikaa.

Sport oli lauantaina HIFKiä vastaan aivan totaalisesti telineissä. Pelin kaikki osa-alueet maalivahtipelistä puolustuksen ja erikoistilanteiden kautta hyökkäystyöskentelyyn olivat lähes ala-arvoisella tasolla. Merkkausvirheitä ja menetyksiä tuli aivan liikaa ja Ari-Pekka Pajuluoman tiimillä on varmasti ollut hikinen alkuviikko miettiä, miten kursia pakka kasaan edes auttavasti. Muutoin tästä kaudesta uhkaa tulla täydellinen mahalasku.

HPK:n paketti on huomattavasti paremmin kasassa, vaikka pelin taso tuntuu heittelevän jopa pelin sisällä. Esim. Kärppiä vastaan peli näytti aluksi hyvältä, mutta luokka ei kantanut koko peliä. Maalissa Joona Voutilainen on ollut aivan hyvä, mutta Emil Larmin loistokkuuteen miehellä on matkaa. Antti Pennasen suojatit ovat vahvoilla, kun jaksavat ylläpitää liikettä ja paineistaa ylhäältä asti väsymättä. Joukkueella on toki valttinaan parasta luokkaa oleva valmentaja, joten odotan peliesitysten kehittyvän kauden mittaan.

Lyö vetoa ottelusta:

En pysty edelleenkään tekemään muuta kuin jatkamaan Sportia vastaan pelaamista. Kerhon perustaso riittää tässä pelissä – ja tässä on pelin koko avain. Vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,37.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO