KHL
SKA Pietari – Spartak
Maanantai 07.10. klo 19:30

Maanantaina KHL:n Läntisessä konferenssissa pientä suvantovaihetta elävä SKA Pietari yrittää kääntää kurssiaan Moskovan Spartakin kustannuksella. Vieraat eivät ole luokaltaan aivan CSKA:n tai Dynamo Moskovan veroisia, joten SKA on Moskovan kolmosseuraa vastaan solidi ennakkosuosikki. Laatujoukkueen tappioputket eivät saisi pitkään kestää.

SKA hävisi siis kaksi edellistä otteluaan lukemin 1-2. Ensin oli vuorossa vierastappio AK Bars Kazania vastaan ja perään kotona Traktor Chelyabinskiä vastaan. Aikaisempaan verrattuna joukkueen hyökkäyspeli oli ponnetonta ja siihen Aleksei Kudasovin tiimi on varmasti keskittynyt ennen tätä ottelua. SKA on joukkueista eittämättä laadukkaampi ja nyt asenne on varmasti sataprosenttinen, kun tappioputki halutaan poikki. Myös Jori Lehterältä kaivataan maanantaina tehoja aikaisempien 11 tehopisteen jatkoksi.

Spartak palasi viime kierroksella voittojen tielle, kun se löi Vityazin vieraissa 1-2. Sitä ennen CSKA antoi paikallispelissä runtua oikein kunnolla ja latoi taululle rumat 3-9 lukemat. Spartakin puolustukselle tulee joskus huonoja päiviä ja ärsytettyä SKA:ta vastaan se joutuu ainakin kovaan testiin. Jos nämä uhkat toteutuvat, voi tässä olla pieni repsahdusvaarakin.

Lyö vetoa ottelusta:

Pääpsyykkini tähän otteluun on, että SKA haluaa tyylillä takaisin voittojen tielle ja Spartak tarjoaa siihen sopivan matsin. Vetosuositus on vähintään kahden maalin kotivoitosta: Tasoitusveto -1.5 SKA Pietari kertoimella 1,76.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO