Potkut! Suomalaiskiekkoilijan pahoinpitelystä epäilty seurapomo irtisanottiin

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaishyökkääjä Jaakko Turtiaisen pahoinpitelystä epäillyt henkilöt on saatu kiinni, uutisoi muun muassa puolankielinen Eurosport.

Sivuston saamien tietojen mukaan aiemmin kiinni saadun 15-vuotiaan lisäksi myös GKS Jastrzebien jalkapallopuolen entinen varapresidentti Paweł Duszyński on nyt poliisin hallussa. Puolalainen on saanut potkut viime aikaisten tapahtumien johdosta. Hän kuitenkin kiistää osallisuutensa pahoinpitelyyn.

Turtiainen joutui väkivallan uhriksi viime viikon perjantaina, kun hänen edustamansa GKS Katowice matkusti GKS Jastrzebien vieraaksi. Ottelu jouduttiin kuitenkin perumaan, sillä kaksi henkilöä hyökkäsi suomalaisen kimppuun lämmittelylenkin aikana. Turtiainen sai tilanteessa iskuja pään alueelle, mutta lääkärin mukaan hän selvisi ilman vakavia vammoja. Hyökkääjä pääsi kotiin perustarkastuksen jälkeen.