Viime kaudella KalPassa ihastuttanut pakki Otto Leskinen on saanut AHL-uralleen lentävän lähdön. Pelaaja on nakuttanut Laval Rocketin takalinjoilla neljässä ottelussa neljä syöttöpinnaa.

Tiistain vastaisena yönä Leskinen summasi kaksi syöttöpinnaa, kun Laval voitti Rockford IceHogsin lukemin 3-1. Puolustaja saalisti tehotilastoon lukeman +2, ja pelaaja oli ottelun kakkostähti.

Lavalin kolmas maali syntyi Leskisen erinomaisen, mutta samalla yksinkertaisen pelaamisen jälkeen. Pelaaja teki aloitusvoiton jälkeen siniviivassa pienen liikkeen, jakoi poikittaissyötön Charles Hudonille, ja lopulta pikkumusta löytyi verkosta.

Rocket de Laval

@RocketLaval
CE TIR.

Second goal of the season for Charles Hudon 🚨
Un autre match de deux passes pour Otto Leskinen 🍎🍎

#GoRocket 🚀

Pieksämäkeläislähtöinen pelaaja on tulokkaiden pistepörssissä neljäntenä. Samalla Leskinen on suomalaispörssin kärki yhdessä Wilkes-Barre/Scrantonin Oula Palveen kanssa. Hänkin on nakuttanut alkukaudesta neljä syöttöpinnaa.

Leskinen summasi toistaiseksi viimesellä liigakaudellaan viime talvena KalPan 57 runkosarjan kamppailussa tehopisteet 8+23=31. Tämän syksyn tehoilu AHL:ssä ei siis ole sattumaa.