Nöyryyttävä kohtalo: NHL-maalitykki heivattiin Aleksander Barkovin viereltä jämäketjuun!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin päävalmentaja Joel Quenneville sai selvästikin tarpeekseen joukkueensa vaisusta kauden aloituksesta, sillä keskiviikon aamuharjoituksissa hyökkäysketjut oli laitettu aivan uuteen uskoon.

Isoin muutos nähtiin Aleksander Barkovin johtamassa ykkösketjussa, jossa laidoille oli laitettu uudet miehet: Frank Vatrano ja Mike Hoffman.

Toisen onni oli tässä kohtaa myös toisen epäonni, sillä venäläistähti Jevgeni Dadonov löysi itsensä nelosketjusta kahden kiekkolupauksen vierestä. Viime kaudella 28 maalia tykittänyt Dadonov pelasi harjoituksissa Jayce Hawrylukin ja Denis Malginin vasemmassa laidassa.

Dadonovin kausi ei totisesti ole saanut parasta mahdollista starttia, sillä 30-vuotias venäläinen on tehnyt kolmeen otteluun vain yhden maalin.