Hyökkääjä Aleksi Saarelan tilanne herättää huolestusta Pohjois-Amerikassa.

22-vuotias suomalaishyökkääjä kaupattiin tällä viikolla Florida Panthersiin, jonka myötä hän on edustanut urallaan jo kolmea eri NHL-organisaatiota. Carolina Hurricanesin organisaatiossa Saarela pelasi yli kaksi vuotta ja Chicago Blackhawksin organisaatiossa vain viiden ottelun ajan. NHL:ssä hän ei ole pelannut vielä otteluakaan.

Panthersia läheltä seuraavan toimittaja Frank Rekasin mukaan suomalaishyökkääjän NHL-uran tiellä ei ole tällä hetkellä pelilliset taidot – vaan ongelma on luonteessa.

– Kuulin juuri mielenkiintoisia uutisia Saarelasta. Itsekkyys on yksi niistä. Hänet kaupattiin toistamiseen hänen asenteesta vuoksi. Toivottavasti hän ryhdistäytyy Springfieldissä, toimittaja paljasti Twitterissä.

Uutinen ei ole sinällään uusi, sillä Saarelan kohdalla asenneongelmat ovat nousseet ennenkin tapetille. Tuorein tieto on kuitenkin ikävä, sillä se vahvistaa sen, etteivät asiat ole ainakaan vielä kehittyneet oikeaan suuntaan.

Frank Rekas 🏒⚾️🥃

@FrankRekas
Just heard some interesting news about Aleksi Saarela. Selfish was one of them. Second time he’s been traded for his attitude. Hopefully he can straighten out in Springfield.