NHL-toimittaja: Jack Hughesin synkällä aloituksella hurja vaikutus – radikaali ratkaisu uhkana!

© Kuva: Getty Images
HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New Jersey Devilsin NHL-kausi on lähtenyt suoraan sanottuna surkeasti liikkeelle.

Devilsin voitoton putki sai jatkoa maanantaina, kun joukkue kadotti 4-1-johtonsa Florida Panthersia vastaan ja hävisi pelin lopulta nolosti luvuin 4-6.

Yksi Devilsin alkukauden suurimmista pettymyksistä on ollut viime kesänä kovin odotuksin ykkösenä varattu Jack Hughes.

18-vuotias megalupaus on jäänyt kuudessa ensimmäisessä NHL-ottelussaan kokonaan ilman pisteitä, eikä myöskään hänen teholukemansa -4 ainakaan kaunista tilastoja.

New Jerseyn paikallislehden The Star-Ledgerin toimittaja Steve Politi uskookin, että Hughesin jääkylmään vire voi tietää pahimmillaan jopa Devilsin menestyshaaveiden murenemista.

– Kuuden ottelun pisteetön putki ei ole vielä syy paniikkiin, mutta täytyy muistaa, että koko Devilsin tulevaisuus on sidottu tähän kaveriin. Jos hänestä ei kehity tehokasta TOP-6 -hyökkääjää, jota kaikki hänestä odottavat lyhyellä tähtäimellä (sekä vielä parempaa pelaajaa pitkällä tähtäimellä), voi se viivyttää Devilsin haaveita nousta mestaruusehdokkaaksi, Politi kertoo tuoreessa kolumnissaan.

Politi näkee, että Hughesin nykyiset esitykset ovat viemässä päävalmentaja John Hynesin päätä pölkylle.

– Onko syy valmennuksessa? Laitetaan asia näin: vaikka ongelma ei johtuisikaan valmennuksesta, niin jos Hughes ei näytä kehitystä ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan, tipahtaa syyt juuri päävalmentajan niskaan, toimittaja laukoo.

HPK testaa KooKoon vireen! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!