NHL-tähtipuolustajan sopimusneuvottelut jäissä – ”Etsikkoaika meni kesällä”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin tärkein puolustaja ja kapteeni Roman Josi pelaa parhaillaan viimeistä sopimuskauttaan 7-vuotisesta sopimuksestaan.

Sveitsiläistähti neuvotteli Predatorsin kanssa jatkosopimuksesta tiettävästi viime kesänä – tuloksetta.

– Yksi jatkosopimuksesta neuvotteleva kaksikko, jonka tilanne on kokenut kolauksen, on Roman Josin ja Nashvillen välillä. Etsikkoaika sopimuksen suhteen oli kesällä, mutta se meni ohi. Yllättävää, ettei jatkosopimus ole vielä valmiina, NHL-sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman pyöritteli osapuolten välistä tilannetta tuoreessa 31 Thoughts -podcastin jaksossa.

Josi iski viime kauden runkosarjassa komeat tehot 15+41=56. Miestä odottaa joka tapauksessa jatkossa massiivinen palkankorotus, jatkuu ura sitten Nashvillessä tai toisaalla. Tähän saakka tasoonsa nähden vaatimatonta neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttineen Josin arvellaan vaativan tulevaan sopimukseensa yli yhdeksän miljoonan taalan vuosipalkkaa.

Nashville on tullut vuosien mittaan tunnetuksi seurana, joka ei ole erityisen halukas maksamaan jättipalkkoja yksittäisille pelaajille. Onko Josi valmis antamaan alennusta pitkäaikaiselle seuralleen? Vastaus kysymykseen saattaa ratkaista miehen jatkon seurassa tämän kauden jälkeen.