Yön odotetuin NHL-kamppailu pelattiin New Jerseyssä kaikki kauden kuusi ensimmäistä otteluaan hävinneen Devilsin ja paikallisvastus New York Rangersin välillä.

Kyseessä oli samalla Jack Hughesin ja Kaapo Kakon ensimmäinen kohtaaminen NHL:n runkosarjassa.

Sekä Devils että Hughes katkaisivat ottelussa karmean putkensa Devilsin napattua viimein kauden avausvoittonsa lukemin 5-2. Hughes sai hänkin viimein auki pistetilinsä taalajäillä nuorukaisen ohjattua siniviivasta lähteneen laukauksen Miles Woodille, joka jatkoi vedon sisään Rangers-maaliin vieden kotijoukkueen 3-1-johtoon.

Hughesin vastuu kaukalossa jäi jälleen pieneksi jenkkisentterin pelattua vain reilut 13 minuuttia. Pisteittä jäänyt Kakko viiletti vieraiden kakkosketjussa Brett Howdenin ja Chris Kreiderin rinnalla saaden reilut 16 minuuttia jääaikaa. Kakon tilastomerkinnöiksi ottelussa jäivät kaksi laukausta sekä tehotilaston yksi miinusmerkintä.

Rangers on nyt voittanut kaksi kauden ensimmäisestä neljästä ottelustaan.