NHL
Nashville – Calgary
Perjantai 01.11. klo 02:00

NHL:n puolella Calgary jatkaa vieraskiertuettaan ja perjantain vastaisena yönä vuorossa on kantrimusiikin kehto Nashville. Isännät paistattelevat tällä hetkellä Keskisen divisioonan kärkipäässä, kun Calgary puolestaan on Tyynenmeren divisioonan tasaisessa keskikastissa. Hyvävireinen Nashville on tässä toki suosikki, mutta kuinka selkeä sellainen?

Nashville lähti kauteen hyvistä asemista, sillä kesätauolla joukkue ei muuttunut turhan paljon. Pakka on siis tälläkin kaudella vahva ja Pekka Rinne on kovassa iskussa. Toissayönä Rinne pelasi toisen perättäisen nollapelinsä, kun Chicago kaatui 3-0. Laukaukset Predators vei peräti 51-20. Nick Bonino viimeisteli joukkueen kaikki maalit ja teki siis hattutempun. Erikoista oli, että jokaisen Boninon maalin toisena syöttäjänä oli Rocco Grimaldi. Nashville paistattelee tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa.

Calgary hävisi viimeksi Carolinalle 2-1 ottelussa, joka oli Andrei Svetshnikovin komeaa ilmaveiviä lukuun ottamatta sangen puolivillaista läpsyttelyä. Jobinpostia Flamesille toi Noah Hanifinin loukkaantuminen. Elias Lindholm viimeisteli ottelussa Calgaryn ainokaisen. Calgaryn tulivoima on kahdessa viime ottelussa ollut sangen vaatimatonta ja Flames tarvitsee kovan tasonnoston, jotta se pääsisi Nashvillessä niskan päälle.

Lyö vetoa ottelusta:

Pidän isäntiä ottelussa vahvana ennakkosuosikkina ja isken petsit kotivoittoon. Vetomuoto on tällä kertaa se, että Predators hoitaa matsin kotiin varsinaisella peliajalla: Nashville voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO