Muistatko kohupelaaja Ben Bloodin huiman tehoilun viime kaudelta? Nyt se on muisto vain, nolon tilaston kärkipää lähenee uhkaavasti

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa yhteensä yli 200 ottelua tehoin 11+36=47 pelannut Ben Blood ihmetytti otteillaan viime kauden runkosarjassa. Kovaotteinen jenkkipakki latoi esimerkiksi vuodenvaihteen aikaan joulu-tammikuussa peräti tehot 4+10=15.

Nyt tuollainen tehoilu on muisto vain. Blood on viilettänyt Tapparan paidassa tällä kaudella pisteittä jo kymmenessä ottelussa. Peräkkäisiä pisteettömiä otteluita puolustaja on pelannut jo 22 kappaletta aikavälillä 14.3.-5.10., Liigadata-niminen Twitter-tili kertoo.

Kirvesrintojen seuraava ottelu on ohjelmassa pelaajalle tuttua Ässiä vastaan perjantaina.

Kyseenalaisen tilaston keulilla ennen torstain kierrosta olivat SaiPan Simo-Pekka Riikola ja Jukurien Ville Hyvärinen. Ensiksi mainittu peruspakki pääsee yrittämään putken katkaisua torstaina lappeenrantalaisten vieraillessa Lukon kotiluolassa.

Näet pisimmät pisteettömät putket -tilaston ohesta.

Liiga torstaina kello 18.30 alkaen: Sport-KalPa ja Lukko-SaiPa.