Liiga
Lukko – TPS
Perjantai 25.10. klo 18:30

Liigan perjantai on totuttuun tapaan kiireinen ja otan ensimmäisen noston länsirannikon hegemoniaottelussa, jossa mukavaa alkukautta pelaava Lukko kohtaa kokonaisvaltaisessa kriisissä vellovan TPS:n. En mene tässä artikkelissa siihen, kenen TPS:ää pitäisi johtaa tai kenen pitäisi olla penkin takana. Seuran tilanne on yksinkertaisesti surullinen esimerkki suomalaisen urheilujohtamisen tilasta.

Lukko karahti viikolla kiville KooKoota vastaan kotipelissä. Pekka Virran suojatit sortuivat jäähyilyyn, eikä viimeistelykään ollut tilanteen vaatimalla tasolla. Niinpä kurinalaiset kouvolalaiset veivät ansaitut pisteet mukanaan. Isossa kuvassa Lukko on kuitenkin hyvässä vedossa ja sillä on varaa valita pelaava maalivahti kahdesta kuumasta vaihtoehdosta. KooKoo pelin notkahduksesta huolimatta raumalaiset voivat tulla otteluun hyvällä itseluottamuksella.

TPS:ssä tuli muutoksia myös kentällä, sillä puolustaja Santeri Lukan sopimus purettiin. Lisäksi on väitetty, että useampikin Tepsin pelaajista olisi tällä hetkellä myynnissä. Mene ja tiedä – mutta tämänhetkinen TPS ei varsinaisesti vakuuta pelillisesti ja Kalle Kaskisen repusta pitäisi nyt löytyä lisää eväitä. Tällä kaudella kun pelastajiksi ei näytä löytyvän Kaapo Kakon tai Oula Palveen kaltaisia taikureita.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on pelillisesti niin paljon Tepsiä edellä, että normaalisuorituksella ottelun pitäisi päättyä kotivoittoon. Liiga on arvaamaton sarja, mutta tässä matsissa merkit ovat ilmassa – vetosuositus on Lukko voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO