Liigajoukkueen nuori kapteeni puolustaa sarjan tasoa – ”Monesti kuulee, että naapurisarjat olisivat kovempia, mutta…”

© Kuva: Juha Tamminen

Hienoon vauhtiin Liigassa päässyt Ilves-kapteeni Eemeli Suomi sai Jukka Jaloselta myös kutsun kauden ensimmäiseen leijonaryhmään marraskuun 7.-10.päivänä pelattavaan Karjala-turnaukseen.

– En ollut koko asiaa ehtinyt edes miettiä. Ne (kutsu maajoukkueeseen) tulevat sitten aina itsekseen, jos onnistuu seurajoukkueessa. Omasta mielestäni niitä on turha miettiä etukäteen, Suomi toteaa Liigan virallisella nettisivulla julkaistussa haastattelussa.

Tuleva EHT-turnaus on myös tärkeä näyttöpaikka ensi kevään MM-kisoihin. Edellinen turnaus osoitti, että Liiga-pelaajillakin on täydet mahdollisuudet murtautua Sveitsissä 8.-24.toukokuuta 2020 pelattaviin kisoihin.

– MM-kisoissa on täysin mahdollista pelata ja menestyä myös Liigan pelaajilla. Monesti kuulee, että naapurisarjat olisivat kovempia, mutta arvostan itse kotimaisen sarjan todella korkealle, Suomi kertoo.

Vaikka keskittyminen pysyykin kauden aikana tiiviisti seurajoukkueen asioissa, ovat kevään MM-kisat selkeästi jo tässä vaiheessa Ilves-kipparin mielessä.

– Yritän pelata niin hyvin, että olisi mahdollista päästä sinne. Suomi painottaa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille