Liiga-seura kiinnitti 197-senttinen puolustajajärkäleen – kehitysjohtalta isoja kehuja: ”Mahdollisuudet maajoukkueessa”

© Kuva: Getty Images

Porin Ässät on tehnyt takalinjoilleen tärkeän kiinnityksen.

Liiga-seura tiedottaa verkkosivuillaan, että se on päässyt yksivuotiseen jatkosopimukseen puolustaja Markus Niemeläisen kanssa. 197-senttinen nuorukainen on esiintynyt tällä kaudella 12 ottelussa ilman tehopisteitä.

– Markus oli hyvässä kehitysvaiheessa, kun hän teki sopimuksen meille ja silloin tiedettiin, että hän on kehityskaaren alkumetreillä. Nyt alkukaudesta on nähty, että kamppailupelissä sekä puolustuspäässä hän on noussut ihan liigan kärkipakkien joukkoon. Kaukalossa hän on ehdottomasti yksi meidän johtavista pelaajista, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kehuu seuran verkkosivuilla.

Vielä viime kaudella HPK:ta edustanut puolustaja on tehnyt porilaiseen nopeasti vaikutuksen. Kerttulan mukaan Ässät on Niemeläisen uralla vain välipysäkki.

– Mahdollisuudet ovat ehdottomasti maajoukkueessa ja kansainvälisillä kentillä, Kerttula sanoo.