Laiha lohtu: Suomalainen NHL-konkari osui joukkueelleen yli kuuden vuoden tauon jälkeen – karmea tappioputki sai kuitenkin jatkoa

© Kuva: Getty Images

Detroit Red Wingsiin täksi kaudeksi yli kuuden vuoden tauon jälkeen palannut Valtteri Filppula avasi kauden 12.pelissään vihdoin maalitilinsä.

Filppula 3-3-osuma St. Louis Bluesia vastaan jäi lopulta laihaksi lohduksi, kun Red Wings kärsi jo kahdeksannen peräkkäisen tappionsa viime kauden Stanley Cup-mestarin oltua parempi jatkoajan jälkeen maalein 5-4.

35-vuotiaalla suomalaiskonkarilla oli maalissaan kosolti onnea, sillä Filppula yritti tilanteessa syöttää Andreas Athanasioulle, mutta peliväline ohjautui Blues-pakki Alex Pietrangelon luistimesta verkkoon.

– Oli mukava saada maali, mutta tietenkin pääasiana mielessä on tällä hetkellä tappioputki ja siitä poispääsy. Toivottavasti alamme voittaa pelejä, Filppula totesi osumastaan joukkueensa nettisivulla.

Filppula on summannut tällä kaudella 3 (1+2) tehopistettä.

Red Wings on voittanut kauden 12 ensimmäisestä pelistään ainoastaan kolme ja joukkueen takana koko NHL:ssä on ainoastaan New Jersey Devils.

Filppulan maali on nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.