Jo kaudella 2003-04 NHL:ssä debytoinut hyökkääjä Scottie Upshall siirtyy jouluun ulottuvalla sopimuksella Sveitsin NLA-liigassa pelaavan HC Ambri-Piottan riveihin, kertoo NHL-toimittaja Frank Seravalli.

36-vuotias Upshall on pelannut urallaan 759 NHL:n runkosarjaottelua tehoin 138+147=285. Mies on edustanut vuonna 2003 alkaneella NHL-urallaan Nashville Predatorsia, Philadelphia Flyersia, Phoenix Coyotesia, Florida Panthersia sekä St. Louis Bluesia. Hyökkääjä on pelannut edelliset tosipelinsä Bluesin riveissä toissa kaudella, jolloin miehen tilille kertyi 63 peliä tehoin 7+12=19.

Upshallin sopimus sveitsiläisseura Ambri-Piottan kanssa ulottuu jouluna pelattavaan Spengler Cupiin asti. Mies saa Sveitsissä pelikaverikseen ensimmäistä kauttaan Sveitsissä pelaavan entisen Tappara-maalivahti Dominik Hrachovinan.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Scottie Upshall has signed with HC Ambri-Piotta in the Swiss National A league. The contract extends until Christmas, when Upshall hopes to represent @HC_Men at Spengler Cup on #TSN.