Kutsuuko farmi? Yle: Kaapo Kakko ei ole tyytyväinen otteisiinsa NHL:ssä: ”Toivottavasti saan vielä jatkaa”

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakon NHL-ura ei ole lähtenyt odotetunlaiseen liitoon. Kahdeksaan otteluun hän on merkkauttanut tehot 1+1=2. Tehotilasto on puolestaan rumasti pakkasella kahdeksan asteen verran.

Kakko ei ole haastatteluissa turvautunut samanlaiseen selittelyyn kuin ykkösenä varattu Jack Hughes. Suomalaistulokas oli harvinaisen rehellinen Ylen haastattelussa. Paikka NHL:ssä ei ole takuuvarma, elleivät otteet parane.

– Kauden alku ei ole ollut sellainen, mitä odotin. Olen saanut näyttöpaikkoja, mutta peli ei ole oikein kulkenut. Toivottavasti saan vielä jatkaa. Kyllä tässä on vielä pelejä edessä. Itseluottamus ei ole tällä hetkellä katossa, Kakko kommentoi.

Muutos on nuorelle hyökkääjälle ollut luonnollisesti valtava, kun Liiga vaihtui NHL:ään ja Suomi Pohjois-Amerikkaan.

– Peli on NHL:ssä vähän toisenlaista. Pitää yrittää kehittyä koko ajan. Vähän on ollut totuttelua tämä alku. Uusi sarja ja maa – kaikki on aikalailla uutta. Olemme voittaneet tähän mennessä kolme ottelua kahdeksasta. Voitot ovat olleet tähän asti parhaita juttuja, Kakko sanoi.