KooKoossa vielä aiemmin tällä viikolla kiekkoillut Samuel Bucek on joutunut käymään melkoisen seuramyllerryksen.

20-vuotias Slovakian maajoukkuehyökkääjä siirtyi KooKoosta saatujen potkujen jälkeen tshekkiläisen PSG Berani Zlínin riveihin, mutta Bucekin sopimuksensa purettiin, ennen kuin hän ehti edes liittyä joukkueeseen.

Sopimuksen purkamisen taustalla on Zlinin päävalmentajapotkut, jonka seurauksena Antonín Stavjaňan paikan ottaa Robert Svoboda. Potkut liittyvät siksi myös Bucekiin, että hän olisi kuulunut Stavjaňan, muttei uuden luotsin suunnitelmiin.

Erikoisesta käänteestä huolimatta slovakialaishyökkääjä ei jäänyt kuitenkaan työttömäksi, sillä hän on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen HK Nitran kanssa. Nuori hyökkääjä pelasi slovakialaisseurassa myös viime kaudella, kun hän esiintyi 53 ottelussa tehopistein 30+21=51.