Liiga
KalPa – Ässät
Tiistai 01.10. klo 18:30

Tiistaina Liigassa pelataan yksi ottelu, joka otetaan käsittelyyn heti aamunratoksi. Sarjassa 13. sijalla oleva KalPa isännöi kahdeksantena majailevaa Ässiä Niiralassa. Molempien joukkueiden alku kauteen on ollut kaksijakoinen – hyvät ja huonot ottelut seuraavat toisiaan, kuten 60 ottelun runkosarjassa on tietysti ymmärrettävääkin. Se on vedonlyöntimielessä Liigan suurin haaste – pitäisi aavistaa etukäteen, koska joukkueet antavat 100% kapasiteetistaan ja koska ei.

KalPa hävisi viime viikolla Ilvekselle 7-4 ja osoitti ottelussa haavoittuvaisuutensa. Kotona meininki oli lauantaina tiukempaa ja KooKoo kaatui lopulta voittolaukauskisan jälkeen 2-1. Puolustus onnistui vähentämään ratkaisevasti virheitä edellisestä ottelusta, mutta kokonaiskuva KalPasta jäi edelleen valjuksi – hyökkäysten rakentelu tuntuu usein kovin vaivalloiselta. Myös ylivoima tökkii todella pahasti.

Ässillä oli viime viikolla vaikea jakso, kun joukkue oli ensin Jyväskylässä liikkeellä surffiasenteella ja aiheutti vihjaajallekin harmaita hiuksia kehnolla suorituksellaan. Lauantaina kotona Ässät teki ryhtiliikkeen, mutta Rasmus Tirronen oli TPS-maalilla ilmiömäinen ja pelasi nollapelin. Kaiken huipuksi TPS teki 0-1 voittomaalin aivan ottelun lopussa ylivoimalla. Ässien tulivoima on selkeästi Liigan heikointa: kuudessa ottelussa on syntynyt vain yhdeksän maalia. Spinkin veljekset Tylor ja Tyson ovat molemmat vielä kiikaritehoilla, vaikka heistä odotettiin porilaisten tehokaksikkoa.

Lyö vetoa ottelusta:

KalPa on luonnollisesti kotonaan selvä suosikki, mutta Ässät ei ole joukkueista yhtään huonompi. Niinpä tekee tälläkin kertaa mieli yrittää vieraita tasoituksella: vetosuositus on Tasoitusveto Ässät +0.5 kertoimella 1,99. Veto on voitollinen, jos 60 minuutin jälkeen peli on tasan tai Ässät voittaa.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO