Kaapo Kakolla karmea ilta – tipahti koko NHL:n plusmiinus-tilaston viimeiseksi

© Kuva: Getty Images
NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

New York Rangersin Kaapo Kakon oppikoulu NHL:n tavoille jatkuu mollivoittoisena.

Superlupauksen ketju jäi täysin Boston Bruinsin jyrän alle maanantain vastaisena yönä pelatussa kotiottelussa. Kakko nettosi iltapuhteestaan karun plusmiinus-saldon -4 Rangersin kärsiessä Bruinsin isäntänä 4-7-tappion.

Alkukauden yhdeksässä ottelussa tehot 1+1 iskeneen Kakon kokonaislukema plusmiinus-sarakkeessa on nyt -12. Reilut 17 minuuttia Bostonia vastaan pelannut suomalaisnuorukainen pitää tilastossa hallussaan vähemmän mairittelevasti koko NHL:n jaettua jumbosijaa.

Vierailta iskussa oli varsinkin joukkueen supertähtiä vilisevä ykkösnyrkki Brad Marchand-Patrice Bergeron-David Pastrnak. Trion pääasiallinen maalilinko Pastrnak syötti tällä kertaa peräti viisi joukkueensa maaleista. Marchand iski tehot 2+3 Bergeronin mättäessä hattutempun.

Rangers koki ottelussa muutenkin kovia, sillä joukkueen ykkössentteri Mika Zibanejad jätti ottelun kesken loukkaantumisen vuoksi jo avauserässä. Ruotsalainen sai ylävartalovamman päähän osuneesta taklauksesta jo ottelun avauserässä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

NHL:ssä huippumatsi Colorado - Vegas! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!