Los Angeles Kingsin tähtipakki Drew Doughty ja Calgary Flamesin hyökkääjä Matthew Tkachuk ovat olleet NHL:ssä jo pitkän aikaa napit vastakkain. Kanadalaisen ja jenkin vihanpito alkoi aikoinaan, lähes kolme vuotta sitten Tkachukin kolattua Doughtya päähän kyynärpäällään.

Pelaajat ovat sittemmin räksyttänneet toisilleen suitaan, ottaneet toisistaan mittaa fyysisesti ja provosoineet toinen toisiaan ties millä keinoin. Aiemmin tällä kaudella Kings kaatoi Flamesin jatkoajalla kuinkas muutenkaan kuin Doughtyn häkillä.

Kanadalaispakki tuuletti voittomaaliaan hyppäämällä päin Flames-hallin pleksiä, jonka toisella puolella oli läjä Calgary-faneja. Tovi tästä eteenpäin ja Doughty pisti kätensä korvalle jäällä kuunnellakseen yleisön reaktioita.

Nyt Doughtyn äiti, Connie on Sportsnetin jutun mukaan kyllästynyt kaksikon nahisteluun. Tämä haluaisi poikansa menevän askiin ja tekevän vain sen, mitä Doughty osaa.

– Se on tavoitteeni. Äitini ei ollut tyytyväinen minuun etenkään sen tuuletuksen jälkeen, kanadalainen veisteli.

Doughty kertoi itsekin olevansa kyllästynyt kyseisen asian mediamylläkkään. Hän haluaisi pikemminkin keskittyä voittamiseen. Samaa on syytä toivoa muitakin Kings-pelaajilta.

Viime kausina pitkään kaukana kärjestä taapertanut kesien 2012 ja 2014 mestari on ollut tälläkin kaudella onneton. Seitsemästä pelistä on kertynyt vain kaksi voittoa.