Kauan odotettu NHL-kausi starttaa ensi yönä. Heti ensimmäisellä kierroksella on mahdollisuus, että koko sarjan historian kirjat pistetään uusiksi.

Vegas Golden Knightsin maalivahti Marc-Andre Fleury on uransa aikana voittanut yhdeksän kauden avausta. Jos hän torjuu avauskierroksella voiton San Jose Sharksista, Fleury nousee jakamaan kaikkien aikojen ykköspaikkaa.

Kymmenen voittoa avausotteluissa ovat torjuneet ainoastaan Martin Brodeur ja Curtis Joseph. Brodeurilta temppu vaati 18 yritystä. Fleury on torjunut vasta 14 kauden startissa.

Samaan temppuun teoriassa mahdollisuus on Anaheim Ducksin Ryan Millerillä. Hänkin on urallaan torjunut yhdeksän voittoa kauden startissa. Miller on kuitenkin kakkosena Anaheimin maalivahtihierarkiassa, ja todennäköisesti John Gibson on häkissä kauden avauksessa.