Patrik Laineen kauden aloitus on ylittänyt kaikki odotukset. Harjoitusleiri jäi kokonaan väliin venyneiden sopimusneuvotteluiden takia, mutta silti maalitykki on heti päässyt mukaan menoon kaukalossa. Laine on iskenyt pisteen jokaisessa pelaamassaan ottelussa, ja vastuutakin on tullut.

– Ei ollut hirveän suuria odotuksia näihin ensimmäisiin peleihin viiden kuukauden tauon jälkeen, mutta yllättävän hyvältä on tuntunut. Kausi alkoi heti peräkkäisten päivien peleillä jo molemmissa tuli peliaikaa 20 minuuttia, niin ei kyllä tuntunut missään. Hyvältä on tuntunut ja pelikin kulkenut ihan hyvin, Laine kommentoi Ilta-Sanomille.

Laine on urallaan tullut tunnetuksi myös intohimoisena pleikkarin ja Fortniten pelaajana. Tämän kauden vierasreissuille suomalainen lähtee kuitenkin uudella mentaliteetilla.

– Enää tänä vuonna ei ole pleikkari mukana vierasreissuilla. Koetetaan keksiä jotakin muuta tekemistä. Katsellaan sitten vaikka joitakin lätkäpelejä tai keksitään muuta. SM-liigaa ja KHL:ää tulee päivät pitkät ja iltaisin änäriä. Kyllähän siinäkin jo ajan saa kulumaan, Laine kertoo.