Et kai missannut tätä? Pelicans-hyökkääjä iski maalin joukkuekaverin mailalla – katso erikoinen tilanne

Pelicans päätti kahden ottelun tappioputkensa voittamalla eilen HIFK:n 3-0. Ottelun lopullisesti ratkaisseen kolmannen osuman iski tyhjiin Antti Tyrväinen.

Maali oli kuitenkin tulos varsin erikoisten tapahtumien sarjasta. Tyrväinen iski osuman nimittäin joukkuekaveri Hannes Björnisen mailalla.

Kaikki lähti liikkeelle, kun Björnisen maila katkesi puolustuspään aloituksen jälkeen. Sentteri nappasi itselleen mailan Tyrväiseltä, joka paineen helpotettua luisteli vaihtoaition luokse hakemaan uutta työkalua.

Penkillä oli kuitenkin valmistauduttu antamaan uusi maila Björniselle, joten Tyrväinen sai käteensä pelikaverin mailan. Hän luisteli takaisin puolustamaan, katkaisi heikon syötön ja luisteli yksin karkuun. Iskettyään kiekon maaliin Tyrväinen näytti heti, ettei maila ollut oma.

Voit katsoa erikoisen tilanteen alta.