Ei sen kummempi debyytti kuin Kaapo Kakolla – peittelikö Jack Hughes epäonnistumistaan vai oliko hän muka oikeasti tyytyväinen?

© Kuva: Getty Images

Viime juhannuksen ykkösvaraus Jack Hughes avasi NHL-uransa New Jersey Devilsin paidassa yöllä. Joukkue koki järisyttävän sulamisen Winnipeg Jetsiä vastaan menettäen 0-4-johtonsa. Jets juhli voittolaukauskisassa 5-4.

Jos ei ollut NY Rangersin kakkosvaraus Kaapo Kakon debyytti tilastojen valossa kummoinen (0+0=0, -1), niin täysin sitä samaa voi sanoa Hughesinkin ensiesiintymisestä. Pelaajan perustilastot näyttivät samoja numeroita. Suurlupaus kellotti peliaikaa reilun vartin ja saipa hän vastuuta myös ylivoimalla.

– Tämä oli jännittävä ilta, se oli ihan hauskaa, pyöritteli Hughes, joka kehui joukkueensa alkua ottelussa.

Tosiasiassa jenkki näytti New Jerseyn Twitter-tilin videolla siltä, ettei pelissä ollut mitään hauskaa. Toisaalta Hughes on ollut haastatteluissa alati enemmän tai vähemmän vaisun tai vaatimattoman oloinen, kuinka vaan.

Yhdysvaltalaislupauksen pisteittä jääminen on jossain määrin yllättävää. Kolmosketjussa viilettäneen keskushyökkääjän laiturit Nikita Gusev ja Jesper Bratt kun kuitenkin ylsivät pisteille. Ensiksi mainittu latasi yhden maalin ja jälkimmäinen yhden syöttöpinnan.

Otsikon kysymykseen vastaus on lienee jokaisen itse pääteltävissä. Voit katsoa Hughesin haastattelun ohesta.

LUE MYÖS:
Järjetöntä! Suomalaissensaation NHL-uralle absurdi alku – tähän temppuun pystynyt vain yksi muu koko vuosituhannella


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!