Patrik Laine on pahoittelut aiemmin Iltalehdelle antamaansa lausuntoa liittyen joukkuekaveri Bryan Littleen.

Suomalaistähti kertoi lehdelle, että Winnipeg Jetsin päävalmentaja Paul Maurice on tunnustaunut kovaksi Little-faniksi, eikä tämä ole jäänyt seuran sisällä huomaamatta.

Laine on myös pelannut ison osan Jets-urastaan Littlen vierellä, vaikka suomalainen olisi omien sanojensa mukaan ansainnut jo paikkansa ykkösketjussa.

Laineen kommentteja on arvosteltu laajasti ympäri kiekkomaailmaa, ja se on saanut myös suomalaistähden miettimään sanomisiaan, vaikkakin haastattelussa hänen sanomisiaan oli ymmärretty hieman väärin.

– Bryan Little vahvistaa, että Patrik Laine tekstasi hänelle aiemmin ja he puhuivat puhelimessa muutama minuuttia. Laine pyysi anteeksi asioita, joita hän sanoi suomalaisessa lehdessä, ja Little kertoi, että he puhuivat muustakin kuin jääkiekosta, toimittaja Jamie Thomas paljasti Twitterissä.

Jamie Thomas

@JamieThomasTV
Bryan Little confirms that Patrik Laine texted him the other day and the two of them chatted on the phone for a couple of minutes. Laine apologized for what was said in Finnish newspaper and Little added they talked about other things besides hockey. #NHLJets