Viime helmikuussa Nashville Predatorsista Minnesota Wildiin vaihdossa suomalaishyökkääjä Mikael Granlundiin tullut 23-vuotias sveitsiläislaitahyökkääjä Kevin Fiala ei ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta Wildin kanssa.

Itsekin komean NHL-uran pelannut Wildin tuore GM Bill Guerin vahvistaa tehneensä pelaajalle tarjouksen, johon seurapomo toivoo vastausta ennen harjoitusleirin alkua.

– Teimme hänelle reilun tarjouksen, joten kyse on nyt hänen päätöksestään. Ymmärrän pelaajan tilanteen, sillä olen ollut samassa paikassa muutaman kerran omalla urallani. Haluamme hänet tänne niin pian kuin mahdollista. Sinun on parempi olla harjoitusleirillä, koska mikäli missaat sen, mahdollisuudet hyvään kauteen eivät ole kovinkaan hyvät, Guerin hoputtaa sveitsiläislaituriaan The Athleticin haastattelussa.

Predatorsin 1. kierroksen 11. pelaajana kesällä 2014 varaama Fiala pelasi viime kaudella kahden joukkueen riveissä kaikkiaan 83 runkosarjaottelua tehoin 13+26=39. Guerin ei suostunut kertomaan, millainen sopimus sveitsiläisen pöydällä odottaa.

Wildilla on palkkakatossaan kahdeksan miljoonaa dollaria vapaata tilaa. Sveitsiläisen tulevan sopimuksen vuosipalkan on arveltu sijoittuvan neljän ja viiden miljoonan dollarin välimaastoon.