Liiga
Kausivedot
H2H KalPa – KooKoo

Kammassa on enää pari piikkiä ennen liigakauden alkua, joten otetaanpa tästä voimaantuneena toinenkin kausiveto kehiin. Hyvällä odotusarvolla varustettu kausiveto lämmittää plakkarissa, kun räntäsade iskee kasvoille marraskuun pimeydessä. Myös tämänkertainen kausiveto on head-to-head tyyppinen, eikä sisällä aivan kuumimpia mestarisuosikkeja.

KalPan peräsimessä aloittaa lupaavasti valmentajaurallaan edennyt Tommi Miettinen. Miettinen teki hienoa jälkeä Mestiksen IPK:ssa ja en yllättyisi, jos positiivinen trendi jatkuisi KalPassa. Organisaatiohan on Miettiselle hyvinkin tuttu. Maaliin onnistuttiin saamaan kokenut Eero Kilpeläinen. Hyökkäyksestä katosi kevään jälkeen jälleen laatua, mutta kyllä esimerkiksi trio Miikka Pitkänen – Janne Keränen – Matti Järvinen on kuopiolaisilta hyvä naaraus. Tällaisenaan odotan KalPan taistelevan tiukasti paikasta kymmenen sakkiin.

KooKoo sai päävalmentajakseen nuorisomaajoukkueista tutun Jussi Ahokkaan. Joukkue on sangen mielenkiintoinen sekoitus nuoria, vielä läpilyöntiään odottavia pelaajia sekä kokeneempia sotureita, joiden parasta ennen -päiväystä voi vain arvailla. Maalissa ykköstorjujaksi hankittiin hienon viime kauden Turussa pelannut Henrik Haukeland. Hyökkäyksestä menetykset olivat kovia, kun mm. Malte Stömwall menetettiin ruplajäille. Varmaankin suurin kysymysmerkki Kouvolassa on, kuinka joukkue pystyy toteuttamaan Ahokkaan vaativaa pelityyliä.

Sen verran KalPa on rankingissani KooKoota edellä, että kausivetoon saan etua KalPalle. Kertoimissa pari on laitettu tasabuukiksi, joten vetosuositus menee savolaisille: Liiga 2019-20 Joukkue H2H: KalPa – KooKoo (1) 1,85.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO