Lähde: NHL-supertähti etsii offer sheetiä – pöydältä löytyy jo hävytön 11 miljoonan dollarin palkkatarjous

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin ja Mitch Marnerin sopimusneuvotteluista tihkui keskiviikkona hyvinkin hämmentävää tietoa julkisuuteen.

Uutisoimme aikaisemmin tänään siitä, että Maple Leafs oli tarjonnut Marnerille 7-8 vuoden mittaista sopimusta, joka takaisi jäätävät 11 miljoonan dollarin vuositulot.

Marner oli kuitenkin kohteliaasti kieltäytynyt tästä tarjouksesta, sillä hän haluaa kolmivuotisen sopimuksen, joka toisi yhteensä n. 30 miljoonaa dollaria.

Huomioitavaa on se, että Marner vaatii viimeiselle vuodelle 12 miljoonan dollarin kausipalkkaa, jotta hän voisi sopimuksen päätyttyä saada automaattisesti qualifying offerin avulla yksivuotisen sopimuksen, joka olisi arvoltaan vähintään 12 miljoonaa dollaria. Marnerista tulisi kyseisen yksivuotisen sopimuksen päätyttyä vapaa pelaaja.

Sportsnetin toimittaja Chris Johnston sai keskiviikkona tietoonsa myös sen, että Marnerin leirissä on alettu neuvottelemaan offer sheetistä muutamien NHL-seurojen kanssa.

– Marnerin leirissä halutaan kolmivuotista sopimusta. He käyvät parhaillaan neuvotteluita joidenkin NHL-seurojen kanssa offer sheetistä. Jos offer sheet -tarjous löytyy, niin Marnerin toiveena olisi nousujohteinen sopimus, Johnson avasi Sportsnet 960 -radiokanavalla.

Marnerin pyyntö saattaa kuitenkin olla liian kova NHL-seuroille.

– Uskon, että Marnerin on hyvin vaikeaa saada (nousujohteista) kolmivuotista sopimusta Maple Leafsiltä tai edes miltään muulta NHL-seuralta, Johnson uskoo.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.