Tajutonta ahneutta! NHL-supertähti sanoi 11 miljoonan dollarin vuosipalkalle ”ei kiitos” – tässä syy

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjä Mitch Marnerin jatkosopimusneuvottelut ovat pahasti jäässä.

TSN:n toimittaja Darren Dreger kertoo Twitterissä, että kanadalaiselle tarjottiin jo kesäkuussa peräti 7-8-vuotista jatkosopimusta sekä 11 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, mutta Marnerin leiri hylkäsi tarjouksen.

Toimittaja Bob McKenzien mukaan taustalla on seurakaveri Auston Matthewsin sopimus. Nuori yhdysvaltalainen laittoi viime kaudella nimensä alle viisivuotiseen sopimukseen, joka takaa hänelle 11,5 miljoonan dollarin vuosiansiot. Sopimuksen pituus mahdollistaa myös sen, että Matthews pääsee neuvottelemaan itselleen tulevaisuudessa vielä suurempaa sopimusta, kunhan palkkakatto nousee.

Tästä syystä Marnerin leiri haluaakin vähintään saman, mitä Matthews sai. Toinen vaihtoehto on kolmivuotinen sopimus sekä 9-10 miljoonan dollarin vuosipalkka, joka takaisi kanadalaiselle viimeisellä sopimuskaudellaan peräti 12 miljoonan ansiot. Samalla hänellä olisi jatkossa mahdollisuudet vielä suurempaan diiliin.