Koskettava tarina! Kiekkofanit yllättivät 9-vuotiaan Kristianin upeasti – tämä video herkistää

© Kuva: Getty Images

9-vuotiaan Kristian kiekkofanius on saanut menneen vuoden aikana upean mullistuksen.

Nuoren pojan äiti Tiina Sandellin keräsi paljon huomiota tammikuussa, kun kiekkoyhteisö Jääkiekon olohuone riensi auttamaan perhettä kiekkoinnostuksen kanssa.

Äiti kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti poikansa arjen haasteita: Kristian sairastaa dyspraksiaa, joka on koko kehon motoriikkaan vaikuttava koordinaatiohäiriö. Käytännössä häiriö vaikeuttaa kropan hallittua liikuttamista.

Sairaus on vaikeuttanut nuoren kiekkofanin elämää. Innostus lätkää kohtaan on ollut kuitenkin aina suurta: se näkyy myös pojan unelmissa. Kristian oli haaveillut keräävänsä joskus omaan huoneeseensa kaikkien Liiga-seurojen pelipaidat.

Sen myötä Sandell päätti tarttua härkää sarvista ja kysellä varovaisesti Facebookin suositussa Jääkiekon olohuone -ryhmässä, löytyisikö muilta kiekkofaneilta ylimääräisiä pelipaitoja ja fanikamaa. Lopputulos yllätti varmasti kaikki: Kristianille alkoi suorastaan sataa erilaisia pelipaitoja ja fanituotteita.

Nyt kaikki paketit on purettu ja lopputulos on mykistävä. Kristian julkaisi Facebookin suositussa Jääkiekon olohuoneessa esittelyvideon, jossa hän kiittää kaikkia kiekkofaneja saamastaan avusta. Video on monella tapaa koskettava.

Samalla se kertoo yhteisön voimasta. Joskus pieni pyyntö saattaa muuttua upeaksi ilmiöksi.

LUE MYÖS: Koskettava tarina! Kiekkofanit ympäri Suomea auttoivat toteuttamaan 9-vuotiaan Kristianin unelman: ”On uskomatonta, mitä he ovat saaneet aikaan”

Katso koskettavat kiitokset tästä:

Meidän Krisun unelma on toteutunut 🥰

Gepostet von Tiina Aaltonen am Freitag, 13. September 2019


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.