KHL
Jokerit – TsSKA Moskova
Keskiviikko 25.09. klo 18:30

Jokerit palaa raskaan vieraskiertueen jälkeen kotikaukaloonsa ja saa keskiviikkona vastaansa viime kevään KHL-mestarin, Moskovan TsSKA:n. Illan vieraat rankattiin ennen kauden alkua tämänkin kauden mestarisuosikiksi, joten kovin helppoa iltapuhdetta eivät peliänsä hakevat narrit saa eteensä. TsSKA on mestaruutensa jälkeen jopa vielä vahvistunut.

Jokerit päätti vieraskiertueensa voittoon Lokomotiv Yaroslavlista. Lokomotivin peli on hakenut itseään koko kauden, eikä Jokerien voitosta voi välttämättä vetää kovin pitkälle vieviä johtopäätöksiä. Jokerit ennen kaikkea käytti paikkansa aikaisempaa paremmin hyväkseen ja onnistui johtoasemassa pitämään etumatkansa. Silti joukkueen pelistä puuttuu edelleen se jokin, jota Lauri Marjamäen johdolla yritetään tiiviissä ottelurumbassa etsiä.

Jokerit on ollut parempia joukkueita vastaan alkukaudella sillassa ja keskiviikkona on luvassa todella kinkkinen ottelu. TsSKA:n laadukas miehistö ja tiivis viisikkopeli pitää vastustajat tehokkaasti maalintekosektorin tuolla puolen. Kirill Kaprizovin johtama tehoketju on tehnyt sangen kovaa jälkeä ja Kaprizovilla itsellään on tällä hetkellä 12 tehopistettä plakkarissa. Jokerien alkukaudesta kangerrelleen puolustuspelin pitää parantaa isoin harppauksin, mikäli joukkue aikoo haastaa hallitsevat mestarit.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä Jokereilla on aivan liian suuri välimatka illan vieraisiin ja omat panokseni menevät vierasvoittoon. Pelisuositus on TsSKA voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,68.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO