Jatkuuko NHL-konkarin ura? Minnesota testaa miltei 1000 NHL-ottelun hyökkääjää

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Minnesota Wild on tehnyt try out sopimuksen Drew Staffordin kanssa. Hankinta tuo joukkueeseen kosolti kokemusta, sillä 33-vuotiaalla konkarilla on vyöllään 841 NHL-ottelua. Maaginen tuhannen NHL-ottelun rajapyykki on siis enää vain alle kahden täyden runkosarjan päässä.

Viime kaudet Stafford pelasi New Jersey Devilsissä. Kaudella 2018-19 hän merkkautti 57 ottelussa tehot 5+8=13.

Pitkällä NHL-urallaan Stafford on edustanut myös Buffalo Sabresia, Winnipeg Jetsiä sekä Boston Bruinsia. Piste-ennätyksensä hän iski Buffalossa kaudella 2010-11, jolloin 62 ottelussa syntyi tehot 31+21=52.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!