Hyvästi Suomi! Ilveksen NHL-konkari löysi vihdoin uuden seuran – pelaamatta lähes vuoden

© Kuva: Ilari Isotalo
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ilveksessä viime kaudella piipahtanut Cam Barker on löytänyt itselleen uuden työnantajan pitkäaikaisten etsintöjen jälkeen.

33-vuotias konkaripakki on tehnyt sopimuksen Tshekin pääsarjassa pelaavan HC Ocelari Trinecin kanssa. Samalla päättyy lähes vuoden kestänyt Barkerin sopimukseton jakso.

Ilves-pakki ehti pelata viime kaudella lopulta vain seitsemän ottelua Liigassa. Sen jälkeen tullut ikävä loukkaantuminen vaati leikkaushoitoa ja Ilves sekä konkari purkivat yhdessä loppukauden diilin. Kanadalaisvahvistus leikattiin Tampereella – sen jälkeen hän on ollut ilman seuraa.

Barker on edelleen terveenä ollessaan huippuvahvistus moneen seuraan: aikanaan superlupaukseksikin tituleerattu yleispakki varattiin Chicagoon NHL-varaustilaisuuden kolmantena nimenä.

Sen jälkeen vyölle on tullut kelpo ura: Barker on ehtinyt pelata Liigaa ennen yli 300 NHL-peliä ja reilusti yli 200 KHL-ottelua. Viime vuosina kaudet ovat olleet kuitenkin rikkonaisia: Trinec on pakille viides seura reilun kolmen kauden sisään.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!