© Kuva: Juha Tamminen

HPK – Kärpät: Finaaliparin revanssiottelu kauden avauksena

Liiga
HPK – Kärpät
Torstai 12.09. klo 18:30

Kotoinen Liiga käynnistyy torstaina yhdellä ottelulla. Viime kevään finaalikaksikko HPK ja Kärpät ottavat yhteen Rinkelinmäellä ja ottelun aluksi nähdään HPK:n mestaruusjuhlallisuudet sekä viirin kattoon nostaminen mestaruuden merkiksi. Molemmat joukkueet ovat ennen sarjakauden alkua pelanneet jo neljä kierrosta CHL:ää, joka on nostanut jo pelituntumaa liigakauttakin silmällä pitäen.

HPK:n mestaruuskausi oli ennen kaikkea monen pelaajan kasvutarina. Antti Pennasen johdolla moni pelaaja otti ratkaisevan askeleen kohti huippua ja valitettavasti kauden jälkeen ovi kävi taajaan: rahakkaampiin seuroihin menetettiin mm. Otto Paajanen, Teemu Turunen, Robert Leino sekä Emil Larmi. Tilalle on tullut tässä vaiheessa nimettömämpiä pelaajia. Kerho on heikentynyt, mutta Pennasen joukkueet kyllä kasvavat kauden aikana. CHL:ssä Kerhon jatkomahdollisuudet ovat käytännössä menneet.

Myös Kärpiltä lähti keväällä laatupelaajia kärkiketjuista sekä puolustuksesta. Tilalle tuli kovia kasvoja: mm. Jesse Puljujärvi sekä Janne Pesonen. CHL:ssä etenkin Puljujärven vire on ollut mainio. Kärpät on syystäkin tämän kauden mestarisuosikki. Isoilla resursseilla operoiva oululaisjoukkue on tälläkin kaudella Mikko Mannerin laadukkaassa valmennuksessa. Pennasen ja Mannerin valmentavat joukkueet pelaavat nautittavaa jääkiekkoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kärpät on ottelussa suosikki, mutta aivan 50 prosenttiin ei viisari värähdä vierasvoiton suhteen. Vetosuositukseen otan runsasmaalisuutta – otteluun ennustetaan sangen pieniä maalilukuja, mutta CHL:n perusteella kumpikaan joukkue ei ole tässä vaiheessa kautta erityisen vähämaalinen. Vetosuositus on  Maalien lukumäärä varsinaisella peliajalla yli 4.5 kertoimella 1,74.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.