HIFK järjestää ennennäkemättömän spektaakkelin: Liiga-ottelussa 80-henkinen sinfoniaorkesteri!

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n ja TPS:n välisessä Liiga-ottelussa Helsingissä 12.lokakuuta riittää muutakin nähtävää kuin pelkkä jääkiekko.

HIFK:n pitkäaikainen yhteistyökumppani KOFF viettää 200-vuotisjuhlavuottaan ja luo yhteistyössä helsinkiläisjoukkueen kanssa ennennäkemättömän jääkiekkospektaakkelin.

Vantaan Viihdeorkesterin yli 80-henkinen sinfoniaorkesteri kuoroineen esittää osaamistaan ottelun pelikatkojen ja erätaukojen ajan.

Kamppailua varten uuden sovituksen on kokenut muun muassa HIFK:n legendaarinen maalibiisi.

– On huikean hieno ja rohkea idea HIFK:ltä ja KOFFilta toteuttaa jääkiekko-ottelun pelikatkomusiikki livenä ja vieläpä suurella sinfoniaorkesterilla. Jännittäväksi ja vaativaksi orkesterin kannalta muodostuu reagointi kiihkeän jääkiekko-ottelun erikoistilanteisiin, Vantaan Viihdeorkesterin toiminnanjohtaja Janne Rönnbäck toteaa HIFK:n nettisivulla julkaistussa tiedotteessa ja jatkaa:

– Kappaleiden lähtöjen on oltava räjähtäviä pelikatkojen alkaessa. Toivottavasti pääsemme soittamaan IFK:n maalibiisiä monta kertaa.

Myös HIFK:ssa ollaan tulevasta tapahtumasta innoissaan.

– Olemme erittäin ylpeitä siitä, että KOFF haluaa juhlistaa 200-vuotispäiväänsä meidän ottelussamme. Tapahtumassa urheilu ja kulttuuri yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ja on todella hienoa, että voimme tarjota faneillemme jotain näin ainutlaatuista koettavaa, HIFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson toteaa.

Red Classics -nimellä kulkeva tapahtuma ei nosta kiekko-ottelun lippujen hintoja vaan paikalle pääsee normaalin Liiga-ottelun hinnalla.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!