Liigan mestarisuosikkeihin lukeutuva Tappara kärsi torstain CHL-avauksessaan yllättävän tappion, kun itävaltalainen KAC Klagenfurt oli vahvempi maalein 3-2.

Petri Matikaisen luotsaama itävaltalaisjoukkue oli tällä kertaa maalin verran tehokkaampi joukkue. Klagerfurt pääsi 1-0-lukemista ensimmäiselle erätauolle, kun joukkue rokotti Tapparaa ylivoimalla. Kyseisessä tilanteessa kiekko kimpoili onnekkaasti kahden tamperelaispelaajan kautta verkon perukoille.

Toisessa erässä Tappara tuli tasoihin Charles Bertrandin onnistuttua maalinteossa, mutta alle minuuttia myöhemmin itävaltalaiset siirtyivät toistamiseen johtoon Daniel Obersteinen toimesta.

Toisessa erässä nähtiin kuitenkin vielä kaksi maalia, kun ensiksi Sami Moilanen toi Tapparan uudelleen tasoihin, mutta reilun puolen tunnin pelin jälkeen Matthew Neal naulasi ottelun voittomaalin.

Seuraavaksi Tappara kohtaa CHL:ssä EHC Biel-Biennen Sveitsissä. Ottelu pelataan lauantaina.