TOP 5: Nämä pakkiparit kylvävät tuhoa tulevalla NHL-kaudella!

© Kuva: Getty Images
Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

The Score -sivusto julkaisi arvionsa tulevan sesongin parhaista pakkipareista.

Sivusto otti arviossaan huomioon pelkkien pistepörssi- ja plusmiinus-lukemien sijaan mm. sen, miten kyseinen puolustajapari on selvinnyt tasakentällisin ja millainen rooli sillä on kahteen suuntaan pelatessa.

5. Roman Josi-Ryan Ellis, Nashville Predators

Vuosia NHL:n parhaisiin kuuluneen Predators-puolustuksen tärkein yksikkö. Molemmat kuuluvat liigan 20. eniten jääaikaa saavan puolustajan joukkoon. Loistava ja monipuolinen pari sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan pelatessa. Kaksikko ei myöskään kuluta liiemmin aikaa jäähypenkillä.

4. Ryan Suter-Jared Spurgeon, Minnesota Wild

Toisiaan loistavasti täydentävä pakkipari syö leijonanosan Wildin pakiston jääajasta. Isokokoinen Suter täydentää hyvin liikkuvaa ja kiekkoa liikuttavaa, kaksikosta tuntemattomampaa Spurgeonia. Suter oli NHL:n viime kauden jääaikakuningas (26.46 minuuttia per ottelu), Spurgeonkin sijalla 17.

3. Kris Letang-Brian Dumoulin, Pittsburgh Penguins

Letang kuuluu yhä NHL:n johtaviin hyökkääviin puolustajiin, mikä näkyy omassa päässä suurina laukausmäärinä kaksikon ollessa jäällä. Toisaalta oman pään riskit kantavat usein hedelmää hyökkäyspäässä. Loistavasti toisiaan täydentävä kaksikko on jättimäisessä roolissa Penguinsin kapeassa alakerrassa.

2. Jaccob Slavin-Dougie Hamilton, Carolina Hurricanes

Hamiltonin avauskausi Canesissa oli loistava. Ahkerasti laukauksia viljelevä Hamilton loistaa hyökkäyspäässä siinä missä Slavin hoitaa pääroolin oman pään siivoamisesta. 193 kiekonriistoa oli viime kauden paras lukema yhdelle pakkiparille.

1. Mark Giordano-TJ Brodie, Calgary Flames

35-vuotiaana Norris-pystin NHL:n parhaana puolustajana kesällä napannut Giordano oli yhdessä Brodien kanssa suurin syy Flamesin divisioonavoiton taustalla. 78 pelissä 74 tehopinnaa iskenyt Giordano sijoittui puolustajien pistepörssin kakkoseksi Brodien iskettyä tehot 9+25=34. Tehopisteitäkin tärkeämpää on kaksikon kyky liikuttaa kiekkoa ja tehdä nerokkaita ratkaisuja hyökkäyspäässä.

LUE MYÖS: TOP 5: NHL:n viisi parasta ykkösketjua rankattiin – katso lista!

Tänään livenä Köln-Leipzig!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS