Kevään siirtorajalla Nashville Predatorsiin siirtyneellä Mikael Granlundilla on paljon todistettavaa alkavalla NHL-kaudella.

Granlundin startti Predatorsissa oli iso pettymys, kun 16 ottelussa hän kirjasi vaatimattomat tehopisteet 1+4. Pudotuspeleissä 27-vuotias oululainen teki kuuteen peliin vain tehot 1+1.

The Athletic -lehden toimittaja Adam Vingan uskoo kuitenkin vielä, että parhaimmillaan Granlund on tärkeä palanen Predatorsille.

– Parhaassa tapauksessa, kun hän saa hieman aikaa tottua Predatorsiin, niin Granlund palaa Minnesota Wild -aikansa vireeseen. Hän voi rikkoa ensi kaudella 60 pisteen rajan kakkosketjussa yhteistyössä Matt Duchenen kanssa, Vingan kirjoitti artikkelissaan.

Vingan löi samalla pöytään karun ennustuksen, jos Granlundin esitykset ei tulevalla kaudella parane.

– Pahimmassa tapauksessa taas, jos Granlund on yhtä tehoton kuin viime keväällä, niin Predatorsin täytyy päästää hänestä irti ja antaa sopimuksen päättyä ensi kesään, Vingan kertoo.

Granlundin 5,75 miljoonan dollarin palkan takaava sopimus päättyy ensi heinäkuussa, joten ilman jatkosopimusta hänestä tulee vapaa agentti.