Talvella loukkaantunut Mikko Koivu kommentoi nyt tilannettaan: ”Se on ollut tavoitteeni ja uskon pystyväni siihen”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild -kippari Mikko Koivun viime kausi oli pettymys. Hyökkääjä joutui jo helmikuussa leikkaukseen polvivamman takia, ja kausi olis sitä myöten ohi. Nyt suomalaisesta on uutisoitavana lupaavia asioita.

Kokenut hyökkääjä on toipunut vammastaan hyvin. Koivu harjoitteli kesän Suomessa saaden myös jäätuntumaa.

– Kesä oli tällä kertaa harjoittelun suhteen erilainen, mutta kävin jäällä yksin sekä joidenkin kavereiden kanssa. Tämä on ollut pitkä matka, ja on sitä edelleen, mutta kaikki on mennyt hyvin. Luulen olevani valmis leirille. Se on ollut tavoitteeni ja uskon pystyväni siihen, rapakon taakse palannut Koivu kommentoi NHL.comin mukaan.

Maailmanmestari pelasi viime kaudella vain 48 peliä tehoin 8+21=29.