Sopimuksettoman NHL-tähtihyökkääjän tutkapari uskoo ratkaisun olevan lähellä: ”Aikaa on vielä”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin hyökkääjä John Tavares uskoo tutkaparinsa, sopimuksettoman tähtihyökkääjä Mitch Marnerin uran jatkuvan lopulta Leafsin riveissä myös tulevaisuudessa.

Edelleen jatkosopimuksesta seurajohdon kanssa vääntävä 22-vuotias Marner haluaa pitkän ja rahakkaan jatkon. Tavares uskoo sovun löytyvän ennen pitkää.

– Useat rajoitetut vapaat agentit ovat yhä ilman sopimusta. Monet ovat samassa tilanteessa hänen kanssaan. Aikaa on vielä jäljellä, joten uskomme kaikki ratkaisun löytymiseen. Mielestäni molemmat osapuolet haluavat sitä, joskus nämä asiat vain ottavat enemmän aikaa. Mitch on tärkeä pelaaja meille. Myös ihmisenä – voit todella luottaa häneen, Tavares kehuu TSN:lle.

Tavares ja Marner muodostivat viime kaudella todella dynaamisen tutkaparin. Tavares iski oman yhden kauden maaliennätyksensä (47) samalla kun Marner takoi uransa kovimman pistesaldon, 94 tehopinnaa.

Marnerin on kerrottu hakevan samassa suuruusluokassa pyörivää sopimusta Tavaresin kanssa. Tavares kuittaa kaudessa muhkeat 11 miljoonaa dollaria.

LISÄÄ AIHEESTA: NHL-toimittaja tiputti hurjan huhun: sopimukseton supertähti saamassa offer sheetin?