Slovakkihyökkääjä vakuutti Liiga-seuran ja nappasi sopimuksen: ”Tulee yllättämään monet”

© Kuva: Juha Tamminen

Rauman Lukko on solminut 1+1 mallisen sopimuksen koejaksolla olleen Kristian Pospisilin kanssa. Optio jatkovuodesta on seuran harkinnanvarainen.

Try out -jakso oli ymmärrettävä, sillä Pospisil oli koko viime kauden loukkaantuneena. Ennen väliin jäänyttä vuotta hän kiekkoili Pohjois-Amerikassa AHL:ssä ja ECHL:ssä. Farmin farmissa Pospisil nakutti 51 otteluun tehot 13+13=26.

Lukon päävalmentaja Pekka Virta on slovakkihyökkääjään erittäin tyytyväinen.

– Kristianilla on hyvä peliäly, osaa lukea peliä ja uskaltaa suorittaa. Tästä voi tulla tosi hyvä tarina vielä. Pospisil saa nyt työrauhan, sillä pitkä tryout on myös raskas pelaajalle ja se näkyy helposti hermostuneisuutena otteissa, Virta kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Uskon, että tulee yllättämään monet. Monipuolinen ja vähän omalaatuinenkin pelaaja. Hyvä maalilaukaus, jolla tarkoitan kykyä tähdätä kun haetaan ratkaisua. Uskaltaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja hänellä on vahva pyrkimys ratkoa pelejä. Haaste on samalla joukkuepelaamisessa ja kurinalaisuudessa, mutta mieluummin näin päin, että on talenttia ja kykyä. En ole ollenkaan huolissani siitä.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!