Roope Hintz löi itsensä toden teolla läpi NHL:ssä viime kaudella. Hän joutui aloittamaan kautensa AHL:ssä, mutta pelasi itsensä lopulta Dallas Starsin kakkosketjuun.

Tulokaskaudellaan Hintz takoi 58 NHL-otteluun tehot 9+13=22. Pudotuspeleissä hän laittoi vielä uuden vaihteen silmään ja iski 13 otteluun tehot 5+3=8.

Ensi kaudeksi Hintziä kaavaillaankin Dallasin kakkossentterin rooliin. Paikalla ovat tähän mennessä käyneet kokeilemassa Cody Eakin, Rich Peverley sekä Jason Spezza, mutta kukaan heistä ei ole onnistunut.

Tällä kertaa Hintz saa kakkosketjuun kuitenkin kovan luokan ketjukaverit, jos katsoo NHL Networkin ketjuennusteita. Hänen oikealla laidallaan viilettää Joe Pavelski. Yhdysvaltalaishyökkääjä on iskenyt pelaamissaan 963 NHL-ottelussa tehot 355+406=761. Viime kaudella tehopisteitä syntyi 64 kappaletta.

Hintzin vasemmalta laidalta todennäköisesti löytyy Jason Dickinson. 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella ensimmäisen täyden NHL-sesonkinsa ja viimeisteli 67 ottelussa tehot 6+16=22. Pudotuspeleissä tehoja syntyi kovemmalla tahdilla, 13 otteluun viisi pistettä.

Dickinsoniltakin odotetaan ensi kaudella lopullista läpimurtoa. Junnuliigoissa hän näytti olevansa kiekollisesti taitava, ja hänet varattiinkin vuonna 2013 Dallasiin ensimmäisellä kierroksella.