Aleksander Barkovin kipparoima Florida Panthers lähtee hakemaan NHL:n pudotuspelipaikkaa uusien tuulien puhaltaessa. Joel Quenneville on noussut joukkueen uudeksi luotsiksi, maalilla ykkösvahdin vastuuta puolestaan vastaisuudessa kantaa Sergei Bobrovski.

Panthersin GM Dale Tallon näkee nipussaan paljon lupaavia asioita. Viime kaudella runkosarjaan jääminen kaivelee yhä.

– Joukkueella on vahva runko. Kaikki ovat pettyneitä siihen, mitä viime vuonna tapahtui. Quennevillen saaminen tekee jo valtavan eron. Kaikki kunnioittavat häntä ja joukkueen asenne tulee olemaan aivan toisenlainen, GM lataa NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

– Pelaajat tekevät, mitä heidän pitäisikin. Me kaikki uskomme, että voimme saavuttaa näillä siirroilla jotain.

Floridan omistaja Vincent J. Viola on vetänyt oikeista naruista. Sitä painottaa Barkovkin.

– Hän on ollut hyvä meitä kohtaan. Hän haluaa voittaa, sen näkee hänen silmistään. Pelaajat eivät voi vaatia omistajalta paljoa muuta. Hän on sitoutunut tähän urakkaan ja haluaa samaa myös seurajohdolta. Minusta meillä on nyt oikeanlainen ryhmä.

Barkov latoi menneistä pettymyksistä jo aiemmin kovaa tekstiä. Voit lukea suomalaisen manailuista lisää ohesta.

>> Aleksander Barkovilta rajua tekstiä – on kyllästynyt jatkuvaan sukeltamiseen: ”Siitä voi syyttää vain pelaajia”