Pikkuleijonat jatkaa tutulla tiellä: Nyt oli Kanadan vuoro antaa nolo nöyryytys, luotsilta yllättävät kommentit

© Kuva: Ilari Isotalo

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkue jatkoi kansainvälisessä Hlinka Gretzky Cupissa siitä, mihin se viime kauden lopulla huhtikuussa jäi. Tuolloin Pikkuleijonat otti USA:lta käkättimeen MM-kisojen puolivälierässä noloin numeroin 0-6 ja samaan tulokseen päättyi myös uuden kauden ensimmäinen peli Kanadaa vastaan.

Päävalmentaja Anssi Laine antoi ottelun jälkeen Jääkiekkoliiton sivujen jutussa vähintäänkin erikoisen kuuloisen kommentit.

– Tämä joukkue on noussut useita kertoja parempiin suorituksiin juuri niiden hetkien jälkeen, jolloin sitä on pyydetty. En näe mitään estettä sille, ettemmekö voisi toimia myös nyt samalla tavalla. Nyt on turha jäädä murehtimaan liikaa yhtä hävittyä jääkiekkopeliä. Päät pystyyn ja eteenpäin!

Pikkuleijonien osalta ottelut jatkuvat tänään tiistaina kello 20 alkaen turnausisäntä Tsekkiä vastaan.